GDPR prohlášení

GPDR = Nařízení o ochraně osobních údajů

Kdo jsme

Ing. Jiří Modr a Petra Modrová vystupující pod ičo: 02022605 jsme v některých případech z pohledu GDPR v roli správců i zpracovatelů osobních dat. Vaše osobní údaje tedy zpracováváme jako správci, tj. určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybíráme případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním budou pomáhat. V rámci našich aktivit používáme několik webových stránek, všechny používají takřka identickou konfiguraci a proto jsou tyto GDPR zásady platné pro všechny níže uvedené weby, protože toto prohlášení zahrnuje maximum a jednotlivé webové stránky jsou pak jejich podmnožinou. Naše webové adresy jsou:

  • https://eshop.karlstejn.toys
  • https://karlstejn.toys
  • https://woodformers.toys
  • https://klik-klap.toys
  • https://klik-klap.cz a ev. domény 3. řádu z ní vycházející
  • https://rdom.cz

Jaké shromažďujeme osobní údaje a proč je shromažďujeme

Komentáře

Když návštěvníci přidají komentář na tento web, jsou shromažďovány údaje zobrazené ve formuláři pro komentář, dále IP adresa návštěvníka a řetězec user agent definující prohlížeč, což pomáhá k detekci spamu.

Službě Gravatar může být poskytnut anonymní řetězec vytvořený z vaší emailové adresy (nazývaný také hash), díky kterému lze určit jestli tuto službu používáte. Zásady ochrany osobních údajů služby Gravatar jsou k dispozici zde: https://automattic.com/privacy/. Po schválení vašeho komentáře je váš profilový obrázek viditelný pro veřejnost v kontextu vašeho komentáře.

Média

Pokud nahráváte obrázky na tento web, měli byste se vyhnout nahrávání obrázků s vloženými údaji o poloze (EXIF GPS). Návštěvníci webu mohou stáhnout a zobrazit libovolné data o poloze z obrázků na webu.

Kontaktní formuláře

V rámci našich výše uvedených webových prostorů využíváme také formuláře pro vaší interakci s námi (objednávky, nabídky, dárky, odběry, ...). Údaje vložené do formulářů jsou v bezpečí uchovávány přímo námi na našich webech nebo jsou zpracovány prostřednictvím aplikace www.smartemailing.cz

Cookies

Pokud na naše stránky přidáte komentář, můžete povolit uložení jména, emailové adresy a webové stránky do cookies. Tímto způsobem se snažíme zvýšit váš komfort, když budete psát nový komentář už pak nebudete muset tyto údaje znovu vyplňovat. Tyto soubory cookies budou mít životnost jeden rok.

Pokud máte účet a přihlašujete se k tomuto webu, nastavíme dočasné cookie pro ověření, zda váš prohlížeč přijímá soubory cookies. Tento soubor cookie neobsahuje žádné osobní data a při zavření prohlížeče se zruší.

Při přihlašování vám nastavíme také několik souborů cookies pro uložení vašich přihlašovacích údajů a pro nastavení zobrazení obrazovky. Přihlašovací soubory cookies mají životnost dva dny a cookies pro nastavení zobrazení mají životnost jeden rok. Pokud potvrdíte možnost „Zapamatovat si mě“, vaše přihlášení bude trvat dva týdny. Pokud se ze svého účtu odhlásíte, přihlašovací cookies budou odstraněny.

Pokud upravujete nebo publikujete článek, bude ve vašem prohlížeči uložen další cookie. Tento cookie neobsahuje žádné osobní data a jednoduše označuje ID příspěvku, který jste právě upravili. Jeho platnost vyprší po 1 dni.

Vložený obsah z dalších webů

Příspěvky na těchto stránkách mohou obsahovat vložený obsah (například videa, obrázky, články atd.). Vložený obsah z jiných webových stránek se chová stejným způsobem, jako kdyby návštěvník navštívil jiný web.

Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku.

Analytika

V rámci našich webových stránkách využíváme měřící automaty od společností www.facebook.com, www.google.com a www.seznam.cz. V rámci e-mailové komunikace pak využíváme nástroje www.smartselling.cz.

S kým sdílíme vaše údaje

Služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Služby Facebook Pixel, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.facebook.com/full_data_use_policy.

SmartSelling a.s., se sídlem Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, IČO: 29210372, vedenou u Krajského soudu v Brně pod sp.zn. B 7559

Seznam.cz, a.s. a její dceřiné společnosti, Praha 5 - Smíchov, Radlická 3294/10, PSČ 15000 IČO: 26168685, vedená u Městského soudu v Praze pod sp. zn. B 6493

Jak dlouho uchováváme vaše údaje

Pokud přidáte komentář, komentář a jeho metadata budou uchovávána po dobu neurčitou. Údaje jsou uchovávány za účelem automatického rozpoznání a schválení všech následných komentářů, místo jejich držení ve frontě moderování.

Pro uživatele, kteří se registrují na tomto webu (pokud mají tuto možnost), ukládáme také osobní údaje, které uvádějí ve svém uživatelském profilu. Všichni uživatelé mohou kdykoliv vidět, upravovat nebo smazat své osobní údaje (s výjimkou toho, že nemohou změnit své uživatelské jméno). Administrátoři webu mohou také tyto informace zobrazit a upravovat.

Jaké máte práva?

Pokud máte na tomto webu účet nebo jste zde přidali komentáře, můžete požádat o obdržení souboru s exportem osobních údajů, které o vás uchováváme, včetně všech údajů, které jste nám poskytli. Můžete také požádat o odstranění veškerých osobních údajů, které o vás uchováváme. Tato možnost nezahrnuje údaje, které jsme povinni uchovávat z administrativních, právních nebo bezpečnostních důvodů.

Kam posíláme vaše data?

Pro ochranu našich webových stránek vaše komentáře mohou být kontrolovány prostřednictvím automatizované služby detekce spamu, která může být umístěna v zahraničí, více zde: https://ithemes.com/privacy-policy/.. Jiná data, která nám svěříte do rukou již dále žádné 3. straně neposkytujeme, s výjimkou zákonných důvodů.

Naše kontaktní údaje

Ing. Jiří Modr & Petra Modrová
Karlštejn 66
267 18
...a více v kontaktech na webu

Dodatečné informace

Jak chráníme vaše osobní údaje

Vaše osobní údaje, zejména e-mail, jméno, adresa, telefonní číslo, IP adresu nebo nějakou libovolnou kombinaci z uvedeného pro naplnění vzájemné komunikace nebo naplnění smluvního vztahu uchováváme v našich aplikacích. Jedná se o webové prostory (objednávky, komentáře, formuláře), aplikace 3. stran pro automatizovaný e-mailing a aplikace instalované lokálně (účetnictví) na naší výpočetní technice vyžadují vždy heslo pro jejich zpřístupnění. Hesla držíme odděleně a nikomu je nesdělujeme. Používáme různá hesla pro různé přístupy a využíváme silných až velmi silných hesel (přes 20 znaků). Vaše data jsou také uchovávána v logu WEBu po dobu 60 dnů.

Fotografie a video záznamy z akcí, kterých se účastníme osobně

Na některých našich živých akcích pořizujeme fotografickou dokumentaci či video záznam. Fotografie používáme v propagačních materiálech, na webu i v tištěné podobě. U těchto materiálů nikdy nenajdete jména účastníků, jedině pokud by se jednalo o referenci a to na základě souhlasu. Pokud byste na záznamech nechtěli být, dejte nám vědět a to před nebo i po takové akci prostřednictvím kontaktních údajů.

Jaké máme postupy při úniku informací

Pokud zaznamenáme potencionální únik informací, budeme reagovat v maximální možné míře tak, abychom zabránili jejich možnému použití. Toto máme zabezpečeno zejména nainstalovaným SW 3. stran na skartaci elektronických datových úložiští na dálku (telefony/notebooky).

Od kterých třetích stran získáváme osobní údaje?

Žádná další osobní data od 3. stran běžně nezískáváme, pokud toto nebude spojeno se zákonnou povinností při kontrolách našich aktivit.

Jaké automatizované rozhodnutí provádíme a/nebo profilujeme uživatelská data

Automatizovaně reagujeme pouze na e-mailing a respektive odeslané e-mail kampaně prostřednictvím www.smartemailing.cz

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím kontaktních údajů.

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránku se zásadami zpracování osobních údajů.

Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a my vám doložíme ve lhůtě 30 dní, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč.

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud jste vznesl námitku proti zpracování.

Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

Právo na výmaz (být zapomenut)
Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní údaje z našich systémů i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 30 dní.

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musím evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budeme informovat na e-mail.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení
E-maily s inspirací, články či produkty a službami vám zasíláme jste-li náš zákazník na základě našeho oprávněného zájmu.

Pokud zákazníkem ještě nejste, posíláme vám je jen na základě vašeho souhlasu. V obou případech můžete ukončit odběr našich e-mailů stisknutím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí odjakživa, ať s GDPR nebo OOÚ, vždy víme, že máme totiž něco vzácného od Vás a vážíme si této Vaší důvěry kterou pečlivě budujeme.